Antena 3 CNN Actualitate Un colonel în rezervă îl numeşte "cinic şi fără prejudecată" pe ministrul Apărării Gabriel Oprea

Un colonel în rezervă îl numeşte "cinic şi fără prejudecată" pe ministrul Apărării Gabriel Oprea

Un colonel în rezervă îl numeşte "cinic şi fără prejudecată" pe ministrul Apărării Gabriel Oprea
Sursa foto: Foto: Mediafax
09 Dec 2011   •   14:29

"Eşti cinic, fără prejudecată, ne-ai terfelit onoarea şi demnitatea umilindu-ne". Toate aceste cuvinte îi sunt adresate ministrului Apărării, Gabriel Oprea de un colonel în rezervă al armatei române, într-o scrisoare deschisă.

Ion Mierlici îl acuză pe ministrul Apărării că pătat onoarea militarilor din România, umilindu-i printr-o lege a pensiilor injustă.

"Pe data de 2 iulie i-am trimis o petiţie şi nu am primit nici un răspuns de la MApN. Sunt indignat pentru că prin această lege parşivă adoptată prin fraudă în Camera Deputaţilor s-a reuşit să se creeze o stare confictuală, de nesiguranţă în rândul pensionarilor militari" a declarat colonelul în rezervă Ion Mierlici într-o intervenţie telefonică, în cadrul emisiunii "Se întâmplă în România", de la Antena 3.  

Colonelul se declară dezamăgit şi indignat că, odată ieşit la pensie, societatea actuală nu îi mai recunoaşte meritele şi eforturile depuse în perioada în care activa în Armata română.  

"Oameni care au muncit o viaţă au ajuns să primească o pensie mai mică decât subordonaţii lor care, bineînţeles, nu au depus aceleaşi eforturi" a adăugat, la Antena 3, Ion Mierlici.




×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close