Antena 3 CNN Actualitate Un comisar-șef rupe tăcerea după scandalul dintre clanuri: ”Au oameni infiltrați în politică, în poliție, peste tot!”

Un comisar-șef rupe tăcerea după scandalul dintre clanuri: ”Au oameni infiltrați în politică, în poliție, peste tot!”

Comisarul-șef Andrei Marius, șeful Serviciului Grupuri Infracționale Violente susţine că membrii clanurilor mafiote din București au oameni infiltraţi peste tot, chiar și în poliție și politică.

Un comisar-șef rupe tăcerea după scandalul dintre clanuri: ”Au oameni infiltrați în politică, în poliție, peste tot!”
Sursa foto: Foto: Captură video Digi24
de Mirabela Vasile    |    15 Aug 2020   •   17:15

Acesta ar fi fost motivul pentru care serviciului sau i s ar fi interzis colaborarea cu anchetatorii DIICOT. Marcel Vela a cerut o ancheta în urma dezvăluirilor acestuia.

”Vă pot spune cu certitudine că am avut, în fiecare anchetă complexă, câte un polițist care a fost cercetat. Membrii lumii interlope înțeleg să săvârșească diferite infracțiuni, în momentul în care sesizează că sunt cercetați sau știu că sunt cercetați încearcă să afle diferite lucruri din cadrul anchetei, să rezolve problema, să stingă ancheta penală și de multe ori ajung, într-adevăr, să solicite aceste date și informații prin intermediul unor polițiști”, a spus comisarul-șef.

 Nu vrem ingerințe, nu vrem presiune, vrem doar să ne facem treaba.

”Anul trecut au fost ingerințe din partea conducerii. Nimeni nu ne garantează că peste un an de zile nu vor fi alte situații similare având în vedere inclusiv ieșirea mea publică”, a spus Andrei Marius, pentru Digi 24.

×
Subiecte în articol: comisar-sef clanuri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Declarația finală de pace pentru Ucraina a fost votată de 80 de state
x close