Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat condamnat pentru tâlhărie şi furt a scăpat de poliţişti pe aeroportul din Cluj. Dacă îl vedeţi sunaţi la 112

Un bărbat condamnat pentru tâlhărie şi furt a scăpat de poliţişti pe aeroportul din Cluj. Dacă îl vedeţi sunaţi la 112

Situaţie incredibilă pe aeroportul din Cluj-Napoca. Poliţiştii de frontieră au reuşit performanța de a-l pierde pe un bărbat condamnat în Marea Britanie la 1 an şi 6 luni de detenție pentru tâlhărie şi furt.

Un bărbat condamnat pentru tâlhărie şi furt a scăpat de poliţişti pe aeroportul din Cluj. Dacă îl vedeţi sunaţi la 112
Sursa foto: Captură video
de Cosmin Criste    |    22 Dec 2021   •   18:31

Bărbatul a aterizat pe aeroportul din Cluj cu o cursă din Marea Britanie. Mai exact, acesta a fost înapoiat de autorităţile de acolo pentru ședere ilegală. La control poliţiştii de frontieră au constatat că acesta era căutat la nivel internațional aşa că l-au tras de-o parte cu intenția de a-l duce într-o altă încăpere.

Numai că într-o fracțiune de secundă în care polițistul nu a fost atent, individul s-a făcut nevăzut şi s-a pierdut prin mulțime. Poliţişti au dat alarma, iar pe camerele de supraveghere s-a putut observa cum bărbatul s-a urcat într-un taxi şi a plecat.

În momentul în care taxiul a oprit la culoarea roșie a unui semafor individul a fugit din maşină fără să îşi plătească cursa.

Suspectul este de etnie romă fiind domiciliat în oraşul Huedin. Este condamnat la 1 an şi 6 luni de închisoare pentru conducere fără permis, dar este cercetat şi în alte țări pentru alte infracțiuni. Polițiștii au organizat filtre în tot oraşul pentru a-l găsi.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close