Antena 3 CNN Actualitate Un consilier BNR îl contrazice pe Dragnea: „Nu este vorba de nicio gaură”

Un consilier BNR îl contrazice pe Dragnea: „Nu este vorba de nicio gaură”

Un consilier BNR îl contrazice pe Dragnea: „Nu este vorba de nicio gaură”
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Ian 2017   •   09:24

Gaura de 10 miliarde de euro despre care vorbeau social-democraţii nu există, spune consilierul guvernatorului Băncii Naţionale, Lucian Croitoru, citat de digi24.ro.

„Nu este vorba de nicio gaură, de la un an la altul bugetul nu-şi transformă resursele. Noul an fiscal începe de la 0, cu veniturile pe care le planifică să le corecteze şi cu cheltuielile pe care le planifică a le face. Deci nu există legătură între ele, a declarat Lucian Croitoru.

Și preşedintele Klaus Iohannis a declarat recent că nu poate fi vorba despre o gaură în buget, aşa cum a susţinut liderul PSD, Liviu Dragnea, ci de "o sumă care nu s-a realizat".

"Am discutat foarte pe scurt această chestiune. Din motive pe care nu le cunosc, s-a vehiculat iniţial sintagma de gaură la buget, ceea ce nici nu poate fi vorba. E vorba de o sumă care nu s-a realizat, pur şi simplu, la încasări, din motive pe care vor trebui să le explice alţii, nu eu. Cei care au guvernat. Cert este că nu a plecat nimeni cu banii acasă", a afirmat Iohannis la finalul întâlnirii avute cu premierul Sorin Grindeanu şi cu ministrul de Finanţe, Viorel Ştefan.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close