Antena 3 CNN Actualitate Un consilier şi un afacerist, reţinuţi în cazul bărbatului abandonat în comă la Spitalul Universitar (VIDEO)

Un consilier şi un afacerist, reţinuţi în cazul bărbatului abandonat în comă la Spitalul Universitar (VIDEO)

Un consilier şi un afacerist, reţinuţi în cazul bărbatului abandonat în comă la Spitalul Universitar (VIDEO)
22 Mar 2010   •   23:44


Un consilier din Primăria Chiajna a fost săltat alături de un om de afaceri, în cazul bărbatului bătut şi abandonat în comă la Spitalul Universitar. Deşi edilul este cel care a transportat victima cu maşina personală la urgenţe, nu a fost arestat. Când nimeni nu spera că-şi va reveni, pacientul le-a povestit anchetatorilor ce s-a întâmplat.

Bărbatul agresat a fost operat de mai multe ori şi a stat multe zile conectat la aparate. La sfârşitul săptămânii trecute, el şi-a revenit miraculos şi a dat declaraţii anchetatorilor pe patul de spital.

"M-au bătut rău. Plecasem din bar spre casă. M-am întâlnit cu Raiciu Ştefan şi cu fiul lui. Erau cu mai mulţi. Au sărit la mine, la bătaie. Nu era pentru prima dată. Acum m-au bătut rău de tot", a spus acesta.

Nu şi-a amintit chiar tot ce s-a întâmplat. Filmul s-a rupt înainte ca cei doi să-l urce în maşina consilierului local şi să-l abandoneze la Spitalul Universitar. Aici agresorii au fost înregistraţi de camerele de supraveghere. După o săptămână, anchetatorii au strâns suficiente probe ca să-i salte.

Zece persoane au fost audiate. Dintre toate două au fost reţinute.

De la consiliul local al comunei Chiajna, Romeo Răzdan a ajuns direct în mâinile anchetatorilor. El a fost ridicat de acasă în urma mai multor descinderi.

Consilierul este acum acuzat de favorizarea infractorului şi nedenunţarea faptei, iar Ştefan Raiciu de tentativă de omor deosebit de grav. Fiul acestuia este căutat şi acum de poliţişti pentru aceeaşi infracţiune.



Observator

×
Subiecte în articol: consilier primarie Chiajna barbat batut
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close