Antena 3 CNN Actualitate Un copil de 14 ani a murit ÎNECAT la ştrand

Un copil de 14 ani a murit ÎNECAT la ştrand

Un copil de 14 ani a murit ÎNECAT la ştrand
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    03 Aug 2014   •   21:00

Un copil în vârstă de 14 ani a murit, duminică după-amiază, după ce s-a înecat într-un bazin cu o adâncime de 5,2 metri al ştrandului Municipal din Vaslui.

Cel care a anunţat incidentul la numărul de urgență 112 este, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, chiar salvamarul ştrandului, informează Agerpres.

Bărbatul a văzut băiatul când a intrat în apă, împreună cu doi prieteni şi i-a observat ieşind doar pe ceilalţi doi copii.

Iniţial, s-a crezut că şi celălalt copil a ieşit şi s-a rătăcit prin mulţime, deoarece la ştrand era foarte multă lume. Bărbatul a anunţat dispariţia copilului la numărul de urgenţă 112.

Se fac cercetări pentru a fi identificaţi minorii care îl însoţeau pe băiatul înecat şi pentru a se stabili cum s-a produs incidentul.

"Cadavrul urmează să fie transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ștraub.

Pompierii susţin că dispariţia copilului a fost anunţată cu întârziere.

Părinţii băiatului decedat au fost chemaţi la faţa locului. Mama băiatului a leşinat, ea primind îngrijiri medicale din partea echipajului ambulanţei.

×
Subiecte în articol: strand copil inecat
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close