Antena 3 CNN Actualitate Un copil de 4 ani a dispărut din Sibiu. După o zi, fetiţa a fost găsită moartă

Un copil de 4 ani a dispărut din Sibiu. După o zi, fetiţa a fost găsită moartă

Un copil de 4 ani a dispărut din Sibiu. După o zi, fetiţa a fost găsită moartă
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    04 Iun 2012   •   09:43

O fetiţă de patru ani, dispărută duminică în Sibiu, a fost găsită moartă în râul Cibin, luni dimineaţă, de echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

"Va fi deschisă o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele morţii şi cine se face vinovat de disparţia copilului", a declarat Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, potrivit Mediafax.

Fetiţa de patru ani a fost găsită de reprezentanţii ISU Sibiu, la peste opt kilometri de locul unde se presupune că fetiţa a căzut în râul Cibin, care traversează municipiul Sibiu.

"Aceasta (fetiţa - n.r.) era prinsă în vegetaţia de pe malul râului, decedată", a declarat Silviu Albişor, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Corpul fetiţei de patru ani a fost preluat de medicii Serviciului de Medicină Legală, iar în urma autopsiei va fi stabilită cauza morţii.

Copila a fost dată dispărută de către bunica sa, duminică, în jurul orei 17.00, iar căutările Poliţiei şi ale reprezentanţilor ISU s-au desfăşurat, de-a lungul râului Cibin, până în jurul orei 22.00, când operaţiunea a fost întreruptă, fiind reluată luni dimineaţă.

Un sibian care locuieşte în zona râului le spusese pompierilor că un om l-a anunţat că a văzut în râu ceva care "semăna cu o păpuşă, posibil un copil".

Din primele informaţii, este posibil ca fetiţa să fi locuit cu bunica, într-o baracă improvizată pe malul râului Cibin, unde îşi aşezaseră tabăra în urmă cu numai trei zile. Mama copilului este plecată în Italia, iar tatăl este recăsătorit.

Fetiţa dispărută mai are doi fraţi care au rămas acasă, în localitatea Brateiu, din judeţul Sibiu, şi o soră de patru luni, care locuieşte în baraca de pe malul râului Cibin.




×
Subiecte în articol: Sibiu rau fetita disparut mort
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close