Antena 3 CNN Actualitate Un copil de 4 ani şi părinţii acestuia au ajuns la spital, în urma unui accident rutier

Un copil de 4 ani şi părinţii acestuia au ajuns la spital, în urma unui accident rutier

Un copil de 4 ani şi părinţii acestuia au ajuns la spital, în urma unui accident rutier
Sursa foto: Foto: Mediafax
16 Sep 2012   •   11:18

Un copil în vârstă de 4 ani şi părinţii acestuia au ajuns la spital, sâmbătă seară, după ce au fost loviţi de o maşină scăpată de sub control şi care a pătruns pe trotuar, accidentul petrecându-se în localitatea constănţeană Murfatlar, conform Mediafax.
   
Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, accidentul s-a produs sâmbătă, în jurul orei 20.00, pe DN 3, în localitatea Murfatlar.
   
Accidentul a fost provocat de un şofer în vârstă de 26 de ani, aflat la volanul unui autoturism Hyundai, care circula din direcţia localităţii Ciocârlia către Murfatlar şi care din cauza vitezei, într-o curbă, a pierdut  controlul volanului.
   
Maşina a intrat pe contrasens şi apoi a pătruns pe trotuar, accidentând un copil de patru ani şi pe părinţii acestuia. Cele trei victime au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, mama şi copilul fiind răniţi mai uşor, în timp ce bărbatul este în stare mai gravă. 
   
Poliţiştii au stabilit că şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. El este cercetat pentru vătămare corporală.



×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close