Un copil de 5 ani s-a intoxicat cu clor, după ce a petrecut câteva ore la o piscina unui hotel din Bran

de D.D.    |    22 Iun 2014   •   21:49
Un copil de 5 ani s-a intoxicat cu clor, după ce a petrecut câteva ore la o piscina unui hotel din Bran

Un copil de cinci ani a ajuns la spital intoxicat cu clor după ce a petrecut câteva ore la o piscina unui hotel de patru stele din Bran. Părinţii lui acuză şi ei o stare de rău, la fel şi mai mulţi turişti care au înotat în acelaşi bazin. Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au găsit o cantitate de clor care depăşea limita admisă.

Pe fişa medicală a copilului scrie negru pe alb: intoxicaţie cu clor. Toata vacanţa familiei s-a dat peste cap ieri, când băiatul, pasionat de înot, s-a tot bălăcit în piscină. Au urmat imediat o tuse grea şi vărsăturile. Au crezut că dacă vor face un duş, lucrurile se vor îndrepta. Însă a fost din ce în ce mai rău. Atât pentru puştiul lor de cinci ani, cât şi pentru ei, amândoi.

Siropurile de tuse n-au avut niciun efect. A fost momentul în care au decis să meargă rapid la spital. Deşi nu au vrut să pornească vreun război cu reprezentanţii hotelului de patru stele, n-au putut să nu le ceară explicaţii.

Cei de la hotel recunosc că au avut... o scăpare.

Patronii hotelului ar putea lua o amendă de până la 30.000 de lei. Şi mai pierd ceva, pe lângă bani. Încrederea unor familii.

Parteneri
x close