Antena 3 CNN Actualitate Un copil de patru ani, primbat două ore prin spital pentru că medicii au vrut să respecte o procedură

Un copil de patru ani, primbat două ore prin spital pentru că medicii au vrut să respecte o procedură

Un copil de patru ani, primbat două ore prin spital pentru că medicii au vrut să respecte o procedură
de M.T.    |    13 Iun 2013   •   08:43

Birocraţia medicilor din Târgu Jiu a pus în pericol viaţa unei fetiţe de patru ani. Copila, care avea febră mare, a fost plimbată mai bine de două ore între mai multe cabinete ale spitalului. Totul pentru că medicii au vrut să respecte o procedură.

Fetiţa abia se mai ţinea pe picioare dar medicii nu au ţinut cont că este o urgenţă. În cele din urmă, la insistenţele jurnaliştilor, au examinat copilul.

Timp de mai bine două ore mama fetiţei de patru ani şi jumătate a bătut la uşile doctorilor. Majoritatea erau închise după ora 16. Disperată că micuţa abia se ţinea pe picioare, femeia s-a dus la secţia de pediatrie a spitalului.

În cele două ore cât a fost plimbată prin spital, fetei i s-a făcut rău şi chiar a vărsat când medicul se pregătea să o consulte.

După plimbarea pe holurile spitalului şi fratele fetei a avut nevoie de ajutor. În cele din urmă copiii au primit tratamentul necesar şi au plecat acasă.


×
Subiecte în articol: spital medici procedura birocratie
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close