Antena 3 CNN Actualitate Un copil de un an şi 11 luni a ajuns la spital în stare gravă după ce a vărsat un vas cu apă clocotită pe el

Un copil de un an şi 11 luni a ajuns la spital în stare gravă după ce a vărsat un vas cu apă clocotită pe el

Un copil de un an şi 11 luni a ajuns la spital în stare gravă după ce a vărsat un vas cu apă clocotită pe el
Sursa foto: Foto: cristina-cristinasworld.blogspot.com
05 Mai 2012   •   18:49

Un copil în vârstă de un an şi 11 luni din localitatea vasluiană Zăpodeni a ajuns în stare gravă la spital, sâmbătă, după ce, rămas nesupravegheat, a vărsat un vas cu apă clocotită pe el, urmând să fie transferat, cu un elicopter SMURD, la o clinică din Bucureşti, conform Mediafax.
   
Potrivit medicilor Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, băieţelul a suferit arsuri pe 36 la sută din suprafaţa corpului, cele mai afectate zone fiind toracele, abdomenul şi coapsele.
   
Conform celor povestite de mamă cadrelor medicale, copilul a agăţat cu mâna un vas cu apă clocotită, vărsându-l peste el.
   
"Arsuri pe 36 la sută din suprafaţa corpului reprezintă foarte mult, având în vedere vârsta mică a copilului. Am reuşit stabilizarea micuţului cu tratament local şi medicamentos, însă se impune transferarea lui la o clinică de specialitate din cauza stării grave în care se află", a declarat, sâmbătă, şeful Unităţii de Primiri Urgenţe a SJU Vaslui, Carmena Piseru.
   
La solicitarea medicilor vasluieni, copilul va fi transferat cu un elicopter SMIURD la o clinică de specialitate din Bucureşti.

×
Subiecte în articol: copil vas incident
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close