Antena 3 CNN Actualitate Un copil în vârstă de 1 an și 8 luni a căzut de la etajul 2 al blocului. Mama s-a aruncat după el

Un copil în vârstă de 1 an și 8 luni a căzut de la etajul 2 al blocului. Mama s-a aruncat după el

Un caz șocant s-a petrecut în județul Bacău. Un copil în vârstă de 1 an și 8 luni a căzut de la etajul 2 al blocului. Mama sa a sărit de la balcon după el în încercare de a-l salva.

Un copil în vârstă de 1 an și 8 luni a căzut de la etajul 2 al blocului. Mama s-a aruncat după el
Sursa foto: Hepta
25 Iun 2021   •   17:21

Copilul are lovituri puternice la cap și a fost luat cu ambulanța. Mai departe, salvatorii au cerut sprijinul elicopterului pentru a-l transfera la Spitalul 'Sfânta Maria' din Iași.

Mama copilului a fost transportată la Spitalul Județean Bacău pentru a i se acorda primele îngrijiri medicale.

Ambulanța a fost trimisă tocmai de la Vaslui, pentru că pe o rază de 50 de km de Podul Turcului, localitatea unde s-a întâmplat acest incident grav, nu există un serviciu de ambulanță.

„Ȋntr-un moment de neatenţie copilul a căzut de la balconul locuinţei aflat la etajul doi pe acoperişul unei clădiri din vecinătate iar mama s-a aruncat după el să ȋl salveze. La caz a fost alocat un echipaj B2 cu asistent medical de la substaţia Bârlad.

Copilul prezenta un traumatism cranio-cerebral cu alterarea stării de cunoştinţă, iar mama un traumatism de gleznă. Pentru copil, echipajul de la Bârlad a solicitat apoi un elicopter SMURD care l-a preluat pe micuţ şi l-a transferat la Iași”, au precizat reprezentanții Serviciului de Ambulanță.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close