Antena 3 CNN Actualitate Un criminal deosebit de periculos, căutat de poliţişti în Munţii Gutâi

Un criminal deosebit de periculos, căutat de poliţişti în Munţii Gutâi

Un criminal deosebit de periculos, căutat de poliţişti în Munţii Gutâi
Sursa foto: Foto: Intact Images
01 Iun 2011   •   08:25
Un presupus criminal, deosebit de periculos, este în libertate. Poliţiştii încearcă de mai bine de cinci zile să îi dea de urmă dar fără succes. Oamenii legii au verificat pădurile din munţii Gutâi dar şi pensiunile şi hotelurile din zonă. Nimeni nu l-a văzut iar poliţiştii se tem că ar fi părăsit deja zona. Vineri, acesta şi-a rănit amanta şi l-a ucis pe soţul acesteia.

În munţii Gutâi, zeci de poliţişti îl caută pe brăileanul de 37 de ani suspectat că şi-ar fi înjunghiat fosta amantă şi pe soţul acesteia în plină stradă.

Suspectul a fost căutat inclusiv în hotelurile şi în pensiunile din zonele montane. Poliţiştii au verificat fişele de cazare şi le-au arătat fotografia acestuia celor care ar fi putut să îl întâlnească.

Căutările suspectului de crimă au fost extinse după ce la sfârsitul săptămânii trecute doi oameni din Sighetul Marmatiei au anuntat că l-ar fi văzut.

Oficialii IPJ Maramureş au dispus şi efectuarea unui control intern la Poliţia Sighetu Marmaţiei, după ce s-a stabilit că soţii înjunghiaţi l-au reclamat pe criminal cu 24 de ore înainte de comiterea faptei.

Suspectul riscă închisoare pe viaţă în urma agresiunii care a dus la moartea sigheteanului şi la rănirea gravă a soţiei sale.

 

 

×
Subiecte în articol: criminal munti Politie
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close