Antena 3 CNN Actualitate Un cunoscut jurnalist îl acuză pe primarul din Timișoara de legături cu lumea interlopă. Nicolae Robu: "Nu credeți asemenea bazaconii. Pe acest personaj îl voi da în judecată"

Un cunoscut jurnalist îl acuză pe primarul din Timișoara de legături cu lumea interlopă. Nicolae Robu: "Nu credeți asemenea bazaconii. Pe acest personaj îl voi da în judecată"

Mafia din vestul țării a incendiat mașina unui jurnalist. Este vorba despre Dragoș Boța, editorul-șef al pressalert.ro, iar incidentul a avut loc în vara anului 2018. 

Un cunoscut jurnalist îl acuză pe primarul din Timișoara de legături cu lumea interlopă. Nicolae Robu: "Nu credeți asemenea bazaconii. Pe acest personaj îl voi da în judecată"
23 Ian 2020   •   20:55

Autoturismul acestuia, un Opel Vectra, parcat lângă un bloc din Timișoara, a fost ars pe timpul nopții, iar incendiul a fost observat de un vecin care a sunat la 112. Interiorul mașinii a fost ars complet, iar pompierii au constatat că geamul din dreapta fusese spart. 

Citiți și Mașina jurnalistului Dragoș Boța, incendiată în stil mafiot

Citiți și Mașina jurnalistului Dragoș Boța, incendiată: E un mesaj în stil mafiot. Primarul Robu: Boța se victimizează!

În urmă cu câteva luni, Dragoș Boța spunea că a aflat întâmplător de la avocații săi că urma să fie atacat la ordinul liderului interlop Lucian Boncu. Scopul era să-l determine să nu mai continue investigațiile despre el și legăturile pe care le are cu reprezentanți ai Administrației Publice Locale din Timișoara. 

Citiți și Cunoscut jurnalist, țintă pentru interlopi. "Am aflat întâmplător de la avocații celor care îi reprezintă pe interlopi că urma să fiu atacat"

Jurnalistul Dragoș Boța a prezentat la "Punctul de Întâlnire" de la Antena 3 o schiță cu persoanele pe care le crede implicate în mafia din vestul țării. Jurnalistul a dat de înțeles că primarul Timișoarei, Nicolae Robu, ar avea legături cu lumea interlopă. 

"Pornim de la primarul Timișoarei, Nicolae Robu, care e președintele PNL, și aș pleca cu prima legătură care duce direct spre crima organizată din Timișoara, Ioan Nasleu, fostul consilier personal al lui Nicolae Robu, omul de încredere al său, fost ofițer SRI. La 10 zile după ce am dezvăluit că Ioan Nasleu era la chefuri cu Lucian Boncu, liderul unei grupări de crimă organizată, care acum e arestat, mi-a fost incendiată mașina. Lucian Boncu e acum arestat, a avut două mandate de arestare în două dosare ale DIICOT pentru trafic de cocaină, sechestrare de persoane. Cel de-al doilea dosar a fost pornit după ce polițiștii au avut informații că gruparea lui Lucian Boncu pregătea atacarea mea fizică. Au fost reținuți după ce au sechestrat un bucureștean", a spus Dragoș Boța la Antena 3. 

Nicolae Robu, primarul din Timișoara, a dezmințit acuzațiile jurnalistului Dragoș Boța care fac referire la legăturile sale cu membrii unui clan interlop. 

"Ați vorbit de informații incredibile. Nu credeți asemenea bazaconii. Pe acest personaj îl voi da în judecată. De opt ani l-am ignorat, nu-l crede nimeni în Timișoara și nu vreau să dialoghez cu el. Tot ce spune sunt calomnii și de data asta îl voi da în judecată pentru că a întocmit acea schemă cu mine în frunte, peste niște oameni pe care nu-i cunosc. Nu cunosc niciun interlop, nu am nici cea mai mică relație cu acei oameni. Toți acești indivizi sunt acolo unde le e locul, după gratii. E foarte grav ce i s-a întâmplat jurnalistului, că i-a fost incendiată mașina. Eu n-am știut ce s-a întâmplat atunci, dar ulterior au apărut înregistrări în care acești indivizi vorbeau despre punerea la cale a unor fapte de intimidare a jurnalistului respectiv. Autoritățile au intervenit și i-au pus la punct, acești indivizi sunt după gratii", a declarat Nicolae Robu, primarul din Timișoara în emisiunea lui Radu Tudor. 

Un cunoscut jurnalist îl acuză pe primarul din Timișoara de legături cu lumea interlopă. Nicolae Robu: "Nu credeți asemenea bazaconii. Pe acest personaj îl voi da în judecată"

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close