Antena 3 CNN Actualitate Un cunoscut medic român anunță că și-a pierdut masca: "Găsitorului, recompensă!"

Un cunoscut medic român anunță că și-a pierdut masca: "Găsitorului, recompensă!"

Doctorul ieșean Răzvan Constantinescu, cunoscut pentru poziția sa critică la adresa măsurilor luate împotriva coronavirusului, a publicat, recent un mesaj ironic referitor la purtatul măștii de protecție. Medicul afirmă că și-a pierdut masca pe care o folosea de peste cinci luni și care avea valoare sentimentală.

Un cunoscut medic român anunță că și-a pierdut masca: "Găsitorului, recompensă!"
Sursa foto: Facebook/ Răzvan Constantinescu
de Gabriel Dano    |    29 Aug 2020   •   14:00

"Astăzi mi-am piedut masca. Am lăsat-o pe masă, la micul dejun, și cineva, probabil, mi-a luat-o. Nu e puțin lucru să ai ca trofeu masca medicului conspiraționist...
Sunt conservator. De aceea, vreau ca lucrurile să nu se schimbe.

Îmi vreau masca înapoi! Pe lângă faptul că ea conferea figurii mele un aer interesant, sugerând inteligență atenuată și domolind ascuțișul negaționist al privirii, cei dragi din jurul meu știau că vreau să-i protejez, că-mi pasă...

În plus, acea mască, spălată și respălată până ce albastrul mării devenise bleu ca al cerului, avea și valoare sentimentală: o aveam de peste cinci luni, din ziua în care domnul Arafat mă lăudase pentru prima oară.
Rog pe oricine poate da indicii în legătură cu locul în care s-ar putea afla masca mea să mă contacteze. Găsitorului, recompensă", a scrie dr.Răzvan Constantinescu, pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Răzvan Constantinescu
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close