Antena 3 CNN Actualitate Un dealer de droguri ce îşi distribuia marfa în cluburile bucureştene, reţinut de DIICOT

Un dealer de droguri ce îşi distribuia marfa în cluburile bucureştene, reţinut de DIICOT

Un dealer de droguri ce îşi distribuia marfa în cluburile bucureştene, reţinut de DIICOT
Sursa foto: Foto: weedsmokersguide.com
de S.T.    |    12 Mar 2012   •   15:09

Un dealer de droguri ce îşi distribuia marfa în cluburile bucureştene a fost reţinut de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, după ce la locuinţa lui au fost găsite comprimate de ecstasy, cocaină şi cannabis, scrie Mediafax.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului Leontin Bogdan Niţă, în vârstă de 33 de ani, pentru trafic ilicit de droguri de mare risc, informează DIICOT.

Leontin Bogdan Niţă a deţinut şi comercializat cocaină, comprimate de ecstasy şi cannabis, către consumatorii de droguri, în cluburi de pe raza Municipiului Bucureşti, în perioada februarie 2012 - martie 2012.

La data de 11 martie 2012, cu ocazia efectuării percheziţiei domiciliare la locuinţa inculpatului au fost descoperite cantităţile de aproximativ 12 grame cocaină, 36 de comprimate MDMA (ecstasy) şi 21 grame cannabis.

Procurorii DIICOT au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 29 de zile.

×
Subiecte în articol: droguri cannabis cocaina
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close