Antena 3 CNN Actualitate Un deţinut de la Colibaşi vrea să-i doneze Pamelei Anderson o parte din ficat

Un deţinut de la Colibaşi vrea să-i doneze Pamelei Anderson o parte din ficat

Un deţinut de la Colibaşi vrea să-i doneze Pamelei Anderson o parte din ficat
de M.T.    |    23 Mai 2013   •   22:23

Pamela Anderson are un înger păzitor în România. De după gratii, din penitenciarul Colibaşi, un român a anunţat că e dispus să-i doneze o parte din ficat. Vedeta de peste ocean suferă de peste 10 ani de hepatita C.

Ce au în comun Pamela Anderson şi Daniel din Colibaşi? Deocamdată, nimic. În curând, poate, un ficat.
 
„M-am gândit că ar fi bine să-i dau o parte din ficatul meu. Mi s-a părut şocantă boala respectivă pe care o are”, spune bărbatul.

Acum 10 ani, Pamela Anderson a anunţat că nu va prinde anul 2013. S-a îmbolnăvit de hepatită, după ce a împărţit acelaşi ac de tatuaj cu fostul ei soţ. Iar Daniel îi înţelege cel mai bine drama.

„În urmă cu ceva timp, m-am injectat după cineva şi am simţit în inima mea... Era infectat cu boala respectivă, HIV şi hepatita C. Şi aşa de tare m-am temut...”, continuă cel care se visează salvatorul fostei vedete din Baywatch.

Celebra blondă poate sta liniştită, nu trebuie să plătească nimic. Daniel ar vrea doar recunoştinţă şi mulţumiri personale: „Cred că i-ar prinde bine donaţia mea. Pe care i-o fac, evident, gratuit! Nu contracost, să nu înţeleagă greşit...  Poate vine la o vizită aici, la penitenciar. M-ar încânta... M-ar încânta să stau de vorbă personal”.

„Am un poster pe care l-am pus undeva la vedere. Vorbesc cu ea aşa spiritual, telepatic. Eu vreau să-i fac bine cu adevărat şi nu am venit să fac un spirit de glumă”, susţune bărbatul.

Glumă sau nu, Daniel e hotărât să-şi doneze ficatul. Are motive întemeiate: „Îmi place că este blondă şi că la vârsta pe care o are, 45 de ani, arată mai bine ca foarte multe femei la un loc. Cred că mulţi ar fi invidioşi pe acest gest pe care îl fac eu”.

Daniel mai are de stat cinci luni după gratii. Timp în care Pamela Anderson se poate gândi dacă acceptă sau nu ficatul bărbatului.


×
Subiecte în articol: donatie hepatita c Pamela Anderson detinut
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close