Antena 3 CNN Actualitate Un elev de la Liceul 12 din Capitală, înjunghiat cu o sabie în timpul orei de religie (VIDEO)

Un elev de la Liceul 12 din Capitală, înjunghiat cu o sabie în timpul orei de religie (VIDEO)

Un elev de la Liceul 12 din Capitală, înjunghiat cu o sabie în timpul orei de religie (VIDEO)
Sursa foto: elev injunghiat
14 Ian 2009   •   17:06

Incident teribil la un liceu din Capitală. Un elev a fost înjunghiat cu o sabie de mai multe persoane, chiar în incinda unităţii de învătământ. Din primele informaţii, este vorba despre un elev de 16 ani care a suferit leziuni la bărbie după ce mai mulţi foşti elevi ai liceului au intrat în incinta şcolii şi l-au atacat cu o sabie, chiar în timpul orei de religie.
?Este vorba despre o agresiune în incinta liceului, doi elevi au fost agresaţi de către alţi indivizi din afara liceului. Agresiunea s-a produs cu o armă albă, o sabie cu lamă de aproximativ 50 de centimetri. Agresorii au fost deja identificaţi cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere.? a declarat un reprezentant al jandarmeriei.
Profesorii de la liceu nu au chemat ambulanţa, elevul primind îngrijiri în cabinetul medical al uniutăţii de învăţământ. Mai multe echipaje de poliţie s-au deplasat la faţa locului, şi s-a demarat o anchetă pentru a fi identificaţi agresorii. Incidentul s-a petrecut în faţa camerelor de filmat ale liceului. Şi o comisie de inspectori de la Inspectoratul Şcolar al Capitalei a ajuns la liceu pentru a începe o anchetă.
Până în acest moment, singura persoană amendată a fost paznicul şcolii.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: elev injunghiat
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close