Antena 3 CNN Actualitate Un elev din Medgidia, calificat în Finala Olimpiadei Geniilor din SUA

Un elev din Medgidia, calificat în Finala Olimpiadei Geniilor din SUA

Un elev din Medgidia, calificat în Finala Olimpiadei Geniilor din SUA
Sursa foto: Foto: Pexels.com
22 Mar 2019   •   17:11

Un elev din Medgidia s-a calificat în Finala Olimpiadei Geniilor din SUA. Performanța obținută vine după ce tânărul a realizat un plan de afaceri prin intermediul căruia vrea să salveze spațiile verzi ale României. Astfel, acesta se va întrece cu alți 30 de copii inteligenți din întreaga lume, informează Antena 3. 

„Am participat la 2 concursuri, la NASA și olimpiada geniilor 03:55 Am făcut un plan de afaceri prin care îmi propun să vând o sută de mii de magneți printr-un proiect legislativ și să obțin 1 sută de mii de semnături prin care vreau să dau o lege în care să interzic defrișările în România”, a spus Theodor Florentin Furtuna.

Profesorii au doar cuvinte de laudă la adresa lui. „Este un copil excepțional, este deosebit, lucrează, este serios și sclipitor”, a spus Gina Elena Serban, profesoara de informatica. 

„El este un copil implicat în viața extrașcolară a liceului, participă la multe evenimente caritabile, la proiectele europene. Vrea să urmeze o carieră în domeniul informaticii”, a spus și Marius Furtuna, directorul Liceului Nic Balcescu Medgidia. 

×
Subiecte în articol: elev Medgidia SUA
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close