Antena 3 CNN Actualitate Un fals nepot a înşelat o familie de pensionari cu 2.000 lei

Un fals nepot a înşelat o familie de pensionari cu 2.000 lei

Un fals nepot a înşelat o familie de pensionari cu 2.000 lei
Sursa foto: Foto: INTACT Images
16 Apr 2011   •   15:30

Atenţie pe cine primiţi în casă! Un tânăr de 21 de ani din Lugoj a reuşit să înşele cu 2.000 de lei o familie de pensionari. Le-a luat banii după ce i-a convins, culmea, că e nepotul lor.

Tânărul s-a documentat zile în şir, timp în care a stat de vorbă cu vecinii familiei pe care a înşelat-o. Când a aflat toate detaliile care îl interesau, a acţionat.

Nicio clipă oamenii n-au bănuit că tânărul ar putea fi un impostor. Când le-a spus că mama lui este grav bolnavă, internată în spital şi are nevoie urgentă de bani pentru operaţie, bătrânii i-au sărit imediat în ajutor.

Când au văzut că aşa zisul nepot nu se ţine de cuvânt, şi-au sunat adevăratele rude din Arad şi au aflat că totul a fost o înşelătorie. Bătrânii au cerut imediat ajutorul poliţiei. Agenţilor nu le-a fost greu să pună mâna pe nepotul de ocazie. Acesta lăsase în casa victimelor o pungă cu fructe, aşa că amprentele lui au ajuns imediat pe mâna poliţiştilor.

Nu este prima dată când tânărul a apelat la astfel de metode pentru a face rost de bani. El mai are la activ o condamnare cu suspendare, iar acum este cercetat în stare de libertate pentru înşelăciune şi riscă până la 12 ani de închisoare.

 


×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close