Antena 3 CNN Actualitate Un apropiat al lui Donald Trump vorbeşte de uciderea lui Barack Obama

Un apropiat al lui Donald Trump vorbeşte de uciderea lui Barack Obama

Un apropiat al lui Donald Trump vorbeşte de uciderea lui Barack Obama
Sursa foto: Foto: Barack Obama/Facebook
13 Mai 2016   •   12:16

Agenţia americană Secret Service, însărcinată în special cu protecţia preşedintelui, a anunţat joi că 'este la curent' cu afirmaţiile unui fost majordom al miliardarului Donald Trump care a scris pe Facebook despre uciderea preşedintelui Barack Obama, şi va efectua o anchetă în acest caz, relatează AFP, preluată de Agerpres.

Afirmaţiile făcute de Anthony Senecal, 84 de ani, care a fost timp de 17 ani majordomul lui Donald Trump înainte de a deveni în 2009 'istoric' desemnat al domeniului Mar-a-Lago al miliardarului, în Florida, au fost făcute publice de revista Mother Jones care a avut acces la mesajele sale de pe Facebook.

Într-un mesaj publicat miecuri, vizibil numai pentru prietenii săi, Anthony Senecal afirmă în legătură cu preşedintele Obama că acesta 'ar fi trebuit prins de militarii noştri şi împuşcat ca un agent inamic în cursul primului său mandat. În loc de aceasta, el se află la putere'.

Încă din aprilie 2015 el vorbea în termeni insultători la adresa preşedintelui american, spunând că 'ar trebui spânzurat pentru trădare'. Luna următoare, el susţinea de asemenea ca Obama să fie spânzurat, menţionează Mother Jones. Anthony Senecal a confirmat pentru revista citată că el a scris aceste mesaje pe Facebook.

'Acest individ nu mai lucrează la Mar-a-Lago de ani de zile', a declarat echipa de campanie a miliardarului Trump, contactată de Mother Jones.

Secret Service 'este la curent şi va efectua o anchetă corespunzătoare', a declarat un purtător de cuvânt al acestui serviciu însărcinat cu protecţia unor înalţi responsabil din SUA.

Anthony Senecal afirmă că nu este plătit pentru a fi istoricul domeniului Mar-a-Lago, unde locuia de la mijlocul anilor '50, dar câştigă bani organizând vizite în acest complex.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Donald Trump Barack Obama SUA
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close