Antena 3 CNN Actualitate Sisoko, fost concurent Masterchef, a murit de COVID. A fost găsit mort în casă

Sisoko, fost concurent Masterchef, a murit de COVID. A fost găsit mort în casă

Chef Sissoko Sidia, devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea “Masterchef”, a murit, potrivit unor surse Știrile Pro TV.

Sisoko, fost concurent Masterchef, a murit de COVID. A fost găsit mort în casă
Sursa foto: foto: Pro TV
de Gabriel Dano    |    20 Oct 2021   •   17:03

Sissoko Sidia a fost găsit mort, miercuri dimineața, în locuința din sectorul 3, al Capitalei. În acest caz nu a fost sesizată Poliția. Prietenii șocați de vestea tragică au început să posteze mesaje de condoleanțe pe pagina de Facebook a celebrului chef, potrivit Click!

Sissoko Sidia a participat la MasterChef în 2012

Sissoko Sidia a participat la show-ul culinar de la PRO TV în 2012, în sezonul 1 când a făcut deliciul publicului pentru exuberanța cu care își exprima emoțiile în timpul concursului. După concurs, Sissoko a reuşit să-şi împlinească unul dintre cele mai mari vise, acela de a-şi lua diploma de bucătar.

Sissoko Sidia s-a născut în București din tată guinez și mama româncă. Liceul l-a terminat în București și apoi a obținut o bursă din partea statului guinez în RDG. A urmat acolo Facultatea de Microelectronică, dar nu a profesat niciodată, pentru că s-a apucat de afaceri. 

S-a apucat de gătit de nevoie, în timp ce era la facultate. Așa și-a dat seama că se pricepe la bucătărie. S-a specializat în mâncare asiatică, arabă, africană, italiană, franceză, germană, slow food.

×
Parteneri
Gestul șocant făcut ucigașul Mirelei. S-a întâlnit cu sora ei
x close