Antena 3 CNN Actualitate Un fost consilier local a încercat să incendieze Catedrala din Timişoara. A fost demis pentru fotografii deocheate

Un fost consilier local a încercat să incendieze Catedrala din Timişoara. A fost demis pentru fotografii deocheate

Un fost consilier local a încercat să incendieze Catedrala din Timişoara. A fost demis pentru fotografii deocheate
Sursa foto: Foto: Video News
13 Mar 2011   •   21:05

 Un fost consilier local din Timişoara a ajuns în arestul poliţiei, după ce a încercat să incendieze Catedrala din Timişoara. Şi nu e singurul gest... nebunesc prin care s-a făcut remarcat de-a lungul timpului. L-au scos în evidenţă şi câteva fotografii deocheate care au stârnit furtuna şi în partidul din care făcea parte, şi în primărie.  

 
Daniel Urs, fost consilier local din partea PSD, e departe de a fi cetăţeanul model. A deţinut pe rând posturi în direcţia de urbanism a oraşului Timişoara şi o perioadă chiar la Poliţia Comunitară a oraşului.

Toate acestea au luat sfârşit după ce numele lui a fost implicat în ceea ce presa a numit atunci SexGate de Timişoara. Mai exact, Urs a postat pe profilul său de pe un site de socializare poze în care apărea nud. 
 
Între timp, Daniel Urs a fost demis şi din Poliţia Locală din Timişoara. Nimeni nu a mai auzit de el până în acestă după amiază, când supărat pe fapte petrectute acum mai bine de 20 de ani, a vrut să incendieze Catedrala Mitropolitană. 
 
Fumul şi flăcările s-au extins cu rapiditate, şi au semănat panică printre zecile de oameni din locaşul de cult. 
 
În cele din urmă, fostul consilier local a fost imobilizat de câţiva enoriaşi. Numai că nici aşa nu s-a calmat. A încercat să-i dea foc şi unuia dintre cei care încercau să-l oprească.
 
Bărbatul a fost reţinut de poliţişti. Daniel Urs, deşi a avut probleme cu imaginea,  nu are antecedente şi nu figurează cu probleme psihice. Pe numele lui a fost deschis un dosar de cercetare pentru incendiere, şi riscă să petreacă până la şapte ani în spatele gratiilor, dacă va fi găsit vinovat. 

 

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close