Antena 3 CNN Actualitate Un fost magistrat militar rupe tăcerea în scandalul SIPA. Ce indicații a primit de la Monica Macovei

Un fost magistrat militar rupe tăcerea în scandalul SIPA. Ce indicații a primit de la Monica Macovei

Un fost magistrat militar rupe tăcerea în scandalul SIPA. Ce indicații a primit de la Monica Macovei
de S.T.    |    24 Mai 2017   •   21:20

Un fost procuror militar rupe tăcerea în scandalul SIPA.

Ion Panaitescu, fost procuror în PNA, susține că în anul 2005 a primit de la Monica Macovei, ministrul justiţiei la acea vreme, documente din arhiva SIPA și i s-a cerut să facă un dosar unui adversar politic.

Ion Panaitescu: Am primit indicația de a o ucide pe doamna Stănoiu

 „Am fost procuror-șef în PNA pe vremuri și mi-au parvenit informații de la doamna Macovei direct la Secția Militară cu indicația de a o ucide pe doamna Stănoiu”, a declarat fostul magistrat militar.

Panaitescu: Macovei mi-a cerut să îi fac dosar lui Stănoiu

„Eu nu aveam niciun apetit să o țin în brațe pe doamna Stănoiu, fiindcă aia mă dăduse afară din funcția de director în Ministerul Justiției și în același timp nici nu mi-am permis să mă apuc să-i fac un scenariu doamnei  Stănoiu și să o omor. Nu, nu se poate. Notele informative pe care mi le dăduse de la SIPA doamna Macovei mi le-a dat cu recomandarea să-i iau gâtul doamnei Stănoiu”, a dezvăluit Ion Panaitescu.

Ion Panaitescu a mai spus în interviul acordat Antena 3 că  totul a pornit după ce Stănoiu a decis să fie trimis Băsescu în judecată, în dosarul Flota.

Declarații teribile despre Monica Macovei

„Au venit documentele la mine și i le-am încredințat unui procuror(...). Omul a venit la o bucată de vreme la mine și mi-a spus că nu a găsit nimic(…). Am scris NUP și am comunicat decizia doamnei Macovei. Ea a propus revocarea mea din funcția de procurer-șef. Ei mă numiseră. Macovei cu Băsescu! Dacă au văzut că nu am executat-o pe doamna Stănoiu m-au dat afară. Nu am corespuns”, a mai spus Panaitescu.

Acuzații fără precedent: Cine a făcut poliție politică

Ion Panaitescu: „Nu știu ce au vrut să facă. Prin lege și dreptate, doamna Macovei înțelegea numai ce voia ea să facă. Era drept și legal numai ce ordona domnia sa și slugile sale”

Ion Panaitescu, despre Monica Macovei: „I-a plăcut să bea și să tragă sfori”

Potrivit fostului magistrat militar, Monica Macovei le bătea pe femeile din arestul Gării de Nord.

„Când venea la arest și se îmbăta, le bătea pe femeile din arest. Asta era Monica Macovei”, a spus Panaitescu.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close