Antena 3 CNN Actualitate Un fost mijlocaș din Liga 1, probleme mari cu legea. A ajuns după gratii

Un fost mijlocaș din Liga 1, probleme mari cu legea. A ajuns după gratii

Un fost mijlocaș din Liga 1, probleme mari cu legea. A ajuns după gratii
29 Oct 2018   •   12:44

Tiberiu Şerban (41 de ani), fost fotbalist din Liga I, a ajuns la închisoare după ce a încălcat legea de nenumărate ori. Inițial fusese plasat în arest la domiciliu, dar nu a respectat decizia și a ieșit pe străzile din Piatra Neamț. 

După ce s-a retras din lumea fotbalului, în 2010, Tiberiu Șerban a fost implicat în tot felul de scandaluri, majoritatea din cauza faptului că se afla sub influența alcoolului.

Și prietena lui l-a acuzat că a lovit-o de mai multe ori. 

”Din păcate, Tibi un caz pierdut, nu mai poate fi salvat. L-a «dat în primire» prietena, pe care o bătea deseori. Se dezbrăca pe stradă. Tremura tot, avea spasme şi crize de epilepsie. L-a luat de multe ori Salvarea de pe stradă. Când se îmbăta, ţipa: «Eu sunt Tibi Şerban, care a dat gol de la mijlocul terenului cu Petrolul»!

 L-au ajutat toţi din oraş. «Pinalti» l-a pus paznic la ştrand, «»Magiun l-a luat antrenor, iar în ultima perioadă era arbitru la minifotbal. L-au ajutat Costel Ilie, Florin Axinia, Costel Enache, foştii lui colegi de echipă. Dar, nimic. I-au murit părinţii, iar după ce s-a prăpădit maică-sa, a vândut apartamentul. Banii i-a pierdut la «păcănele».

Nu voia să ştie de fosta soţie, nici de copii. Nu-şi recunoştea copiii. Este alcoolic, din păcate, iar asta de câţiva ani”, a povestit un prieten al fostului mijlocaș. 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: fotbalist
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close