x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Un fost ministru important din Guvernul Ponta face declarații surprinzătoare: Companiile de stat, ”căpușate” de coaliția PSD-ALDE vor aduce mari prejudicii

de 17 Oct 2017   •   10:46
Un fost ministru important din Guvernul Ponta face declarații surprinzătoare: Companiile de stat, ”căpușate” de coaliția PSD-ALDE vor aduce mari prejudicii 16
Foto: Agerpres.ro

Răzvan Nicolescu, fostul ministr al energiei consideră că numirile politice la conducerea companiilor de stat vor aduce mari prejudicii, iar securitatea energetică ar putea fi afectată.

Acesta crede că persoanele ajunse în astfel de funcţii sunt alese exclusiv politic. Declaraţiile vin în contextul scandalurilor din spatele numirilor pentru Consiliul de Administraţie de la Electrica şi a conducerii ANRE.

"Pe mine cel mai mult mă îngrijorează la companiile de stat calitatea celor care sunt propuși să reprezinte interesele statului în aceste companii și care e tot mai scăzută. Am sentimentul că se fac numiri exclusiv pe apartenența politică. Exista și legislație în domeniu însă nu pare ca cineva să fie interesat de ea. Vor crea foarte mari prejudicii pe termen lung din punct de vedere al capacității statului de a asigura securitate energetică până la urmă", a declarat Nicolescu la un post de televiziune.

sati