Antena 3 CNN Actualitate Un fost poliţist din Dolj şi-a împuşcat soţia şi fiica şi apoi s-a sinucis

Un fost poliţist din Dolj şi-a împuşcat soţia şi fiica şi apoi s-a sinucis

Un fost poliţist din Dolj şi-a împuşcat soţia şi fiica şi apoi s-a sinucis
Sursa foto: Foto: Antena 3
13 Apr 2011   •   08:52

Nelu Gruia, fost şef al Serviciului de Arme, Muniţii şi Explozibili din Dolj, şi-a împuşcat fosta soţie şi fiica şi apoi s-a sinucis. Femeia a fost găsită moartă, iar fata a fost transportată în stare gravă la spital. După ce şi-a împuşcat fosta nevastă şi fata, Nelu Gruia a încercat sa-şi ia viaţa. El a murit la spital.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, Gruia şi fiica sa au fost transportaţi în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova. Fostul poliţist a murit la spital, în jurul orei 10.30, în urma unui stop cardio-respirator. Fata a fost operată, iar starea ei este în prezent stabilă.

Medicii SMURD sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa fostei soţii a lui Gruia, care a fost împuşcată în cap.

 


"Vă iubesc, dar sunt dezamăgit de voi!"

Se pare că incidentul a fost provocat de un conflict izbucnit în familie. Fiica lui Gruia, în vârstă de 24 de ani, avea o relaţie cu un cetăţean străin, pe care îl cunoscuse în timpul studiilor în Elveţia. Gruia nu era de acord cu această relaţie.

Poliţiştii au găsit în locuinţa lui Gruia un bilet, în care acesta a scris că le-a iubit mult pe fiica şi soţia lui, dar că a fost dezamăgit de ele. În acelaşi bilet, bărbatul le-a rugat pe rudele sale din Alba să aibă grijă de băiatul său handicapat.

Gruia a mai scris în bilet că pricipala vinovată pentru divorţul de soţia sa este chiar fiica lui.

Mărturie cutremurătoare a unei vecine a familiei Gruia:
 


Un băiat surdomut, martor al tragediei


Incidentul a avut loc sub privirea fiului lui Gruia, un tânăr surdomut de 20 de ani. Specialiştii vor încerca să obţină informaţii cu privire la asasinat de la fiul lui Gruia.

Bărbatul a folosit o armă pe care o deţine în mod legal ca să-şi împuşte soţia şi fiica.

Cazul lui Nelu Gruia a fost preluat de procurorii Parchetului Tribunalului Dolj.

Imagini de la locul crimei
 


Ultima funcţie deţinută de Gruia este cea de director al Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) Dolj.

El s-a pensionat din Poliţie în martie 2009. Fosta soţie a poliţistului era profesoară la un liceu din localitate.





×
Subiecte în articol: familie sotie
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close