Antena 3 CNN Actualitate Un fost procuror vine cu o nouă variantă șocantă în cazul morții lui Dan Condrea

Un fost procuror vine cu o nouă variantă șocantă în cazul morții lui Dan Condrea

Un fost procuror vine cu o nouă variantă șocantă în cazul morții lui Dan Condrea
Sursa foto: foto: Agerpres
23 Mai 2016   •   15:47

Accident, sinucidere sau asasinat la comanda serviciilor? Acestea sunt cele trei intrebari majore care se pun in cazul mortii suspecte a patronului de la Hexi Pharma, Dan Condrea, decedat, duminica seara intr-un accident rutier produs pe drumul ce leaga localitatile Corbeanca de Buftea.

Varianta care ar trebui luata in calcul cel mai in serios este aceea ca Dan Condrea sa fi fost impins sa se sinucida. O spune fostul procuror Alexandru Lele, in prezent avocat, scrie luju.ro.

Lele s-a aratat surprins ca se discuta doar despre omor sau accident din culpa survenit in urma unui gand suicidal, ignorandu-se o a treia varianta. Si anume, determinarea sinuciderii. Intr-o declaratie acordata postului Digi 24f, fostul procuror a precizat ca, din punctul sau de vedere, aceasta ipoteza ar trebui analizata cel mai serios, iar asta avand in vedere afacerile in care era implicat Condrea:

„Ceea ce ma mira este faptul ca se incearca gasirea unui raspuns doar din perspectiva a doua infractiuni, fie omor, fie accident din culpa care ar fi urmare a unei idei de sinucidere. Cred ca exista si o a treia varianta, care, din punctul meu de vedere, ar trebui cel mai serios luata in considerare, respectiv determinarea sinuciderii, pentru ca suntem in prezenta unei afaceri foarte mari si cel care a decedat a avut un monopol. Ori, un astfel de monopol nu se acorda cuiva doar pentru ochii lui frumosi”, a declarat Alexandru Lele.

×
Subiecte în articol: Dan Condrea Hexi Pharma
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close