Antena 3 CNN Actualitate Un fotbalist de 22 de ani, înjunghiat în spate de un amic

Un fotbalist de 22 de ani, înjunghiat în spate de un amic

Un fotbalist de 22 de ani, înjunghiat în spate de un amic
Sursa foto: Foto: nationalgeographic.com
03 Oct 2011   •   07:19

Un fotbalist de 22 de ani, din comuna dâmboviţeană Dragodana, a fost înjunghiat în spate de un amic. A fost dus direct in sala de operaţie deoarece cuţitul i-a atins un plămân. Tânărul sărbătorea într-un bar victoria echipei sale de fotbal şi s-a luat la ceartă cu un alt băiat din comună. Agresorul a fost reţinut în cele din urmă, iar următorii 15 ani i-ar putea petrece în închisoare.

După meci, fotbaliştii din comună au mers la un local. Acolo a pornit scandalul. Unul dintre cei implicaţi în ceartă s-a dus acasă, a luat un cuţit şi s-a întors la bar .

Tânărul înjunghiat a fost dus cu ambulanţa la Spitalul judeţean Târgovişte. Cuţitul i-a atins un plămân, aşa că a intrat direct în sala de operaţie. La spital, au ajuns într-un suflet şi părinţii tânărului.

Politiştii l-au audiat pe agresor ore în şir. În funcţie de gravitatea rănii pe care i-a produs-o amicului său, bărbatul va fi cercetat penal pentru vătămare corporală gravă sau chiar tentativă de omor şi riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 15 ani.


×
Subiecte în articol: injunghiat fotbalist
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close