Antena 3 CNN Actualitate Un funcţionar de la Primăria Ploieşti a făcut atac cerebral după ce a aflat că i-a scăzut salariul

Un funcţionar de la Primăria Ploieşti a făcut atac cerebral după ce a aflat că i-a scăzut salariul

Un funcţionar de la Primăria Ploieşti a făcut atac cerebral după ce a aflat că i-a scăzut salariul
19 Mar 2010   •   22:09

Legea salarizarii unitare face victime la Primăria Ploieşti. Un funcţionar a făcut atac cerebral după ce a aflat că salariul i-a scăzut semnificativ. Acum, bărbatul este internat la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Bărbatul lucrează de zeci de ani la Primăria Ploieşti iar anul viitor ar fi vrut să se pensioneze. Ca funcţionar primea un salariul de 800 de lei. Odată cu tăierea sporurilor bărbatul a rămas cu doar 600 de lei. Prea puţin ca să-şi plătească ratele la bancă şi CAR-ul.

Cei mai multi dintre colegii bărbatului spun că şi ei sunt în aceeaşi situaţie. Au datorii de platit, iar banii sunt din ce în ce mai puţini. Aproape toţi cei 1600 de angajaţi ai primariei au primit salarii mai mici, în medie cu 30% din cauza tăierii sporurilor şi drepturilor din contractul colectiv de muncă.

Angajaţii din Primaria Ploieşti i-au sărit în ajutor colegului lor pentru a-şi putea plăti ratele la bancă în această lună. Cu toţii se roagă să-şi revină şi să se întoarca la serviciu cât mai repede.
Antena 3

×
Subiecte în articol: atac cerebral Primăria Ploieşti
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close