Antena 3 CNN Actualitate Un gorjean a fost reţinut după ce a violat o tânără şi o minoră

Un gorjean a fost reţinut după ce a violat o tânără şi o minoră

Un gorjean a fost reţinut după ce a violat o tânără şi o minoră
Sursa foto: Foto: worldwideandy.se
de S.T.    |    08 Mar 2012   •   14:10

Un bărbat din Gorj, în vârstă de 35 de ani, este suspectat că, prin ameninţare şi violenţă, a constrâns o tânără în vârstă de 21 de ani şi o minoră de 15 ani, să întreţină raporturi sexuale cu el.

Suspectul a fost reţinut, miercuri, de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale şi urmează să îl prezinte unităţii de parchet competente cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de viol.           

Miercuri dimineaţă, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi, prin apelul de urgenţă 112, de o tânără de 21 de ani, din comuna Scoarţa, cu privire la faptul că aceasta şi prietena sa, o minoră de 15 ani, au fost constrânse de un tânăr, prin violenţă şi ameninţare cu un cuţit, să întreţină raporturi sexuale.

Poliţiştii de investigaţii criminale au emis împotriva suspectului ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de viol şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Gorj.
 
În cursul zilei de joi, suspectul va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

×
Subiecte în articol: Gorj viol amenintare minora
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close