Antena 3 CNN Actualitate Un gorjean vrea să meargă la nunta prinţului William cu Kate Middleton chiar dacă nu e invitat

Un gorjean vrea să meargă la nunta prinţului William cu Kate Middleton chiar dacă nu e invitat

Un gorjean vrea să meargă la nunta prinţului William cu Kate Middleton chiar dacă nu e invitat
Sursa foto: Foto: churry-burry.ro
19 Apr 2011   •   20:49

O viitoare prinţesă nu poate veni decât dintr-un tărâm de poveste şi, fără a exagera, exact aşa arată tărâmul natal al lui Kate Middleton. De acolo, la nunta ei, vor veni o mulţime de invitaţi, oameni simpli pe care Kate a ţinut să-i aibă alături în ziua cea mare. Şi din România pleacă un om obişnuit la marea sărbătoare. Un gorjean care nu a fost invitat, dar speră să reuşească să le dea viitoarei prinţese şi reginei un cadou preţios.

Chiar dacă este la doar 70 de kilometri de Londra, orăşelul Bucklebury arată, mai degrabă, ca un sat de acum câteva sute de ani. Un loc de basm discret până de curând. Kate nu a uitat nicidecum de unde vine. Aşa că a invitat la nuntă şi o parte din cunoscuţii ei, de acasă.

Şi nu este singurul norocos. Măcelarul din localitate şi soţia lui sunt şi ei pe lista de invitaţi.

Iar Kate nu putea să uite să-l cheme la nuntă pe profesorul ei de pian. Dascălul a compus chiar şi un cântec în cinstea momentului.

De cântat nu se cântă doar la Bucklebury, ci şi la Londra unde corul Capelei Regale Saint James repetă intens melodiile care vor însufleţi ceremonia.

Agitaţie mare este şi printre poliţiştii londonezi care au în faţă unul dintre cele mai importante evenimente ale vieţii lor.

În timp ce Regatul Unit fierbe, de la Târgu Jiu pleacă un cadou special pentru prinţ şi prinţesă. Ovidiu Pârâianu, creator de bijuterii, vrea să îl ducă personal şi s-a gândit să ceară ajutorul ambasadei.

 


×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close