Antena 3 CNN Actualitate Un hoţ experimentat şi-a transformat casa în depozit pentru lucruri furate

Un hoţ experimentat şi-a transformat casa în depozit pentru lucruri furate

Un hoţ experimentat şi-a transformat casa în depozit pentru lucruri furate
Sursa foto: Foto: Videonews
20 Mai 2011   •   20:19

Un bărbat din Alba Iulia şi-a transformat casa în depozit pentru lucruri furate. Omul a reuşit să adune în câţiva ani bunuri în valoare de 150.000 de lei, pe care voia să le vândă. Nu le aduna de oriunde. Spărgea orice casă îi făcea cu ochiul.

Omul avea o strategie bine pusă la punct. Alegea casele în construcţie, casele de vacanţă sau pe cele ale căror proprietari nu erau acasă. Când era sigur că nimeni nu o să-l deranjeze, dădea lovitura. Apoi, căra liniştit tot ce găsea.

A dat astfel mai bine de 40 de spargeri. Iar când găsea un loc de unde avea ce lua, se întorcea.

Aşa se face că locuinţa şi podul bărbatului s-au umplut cu biciclete, haine, încălţăminte şi aparatură electronică. Poliţiştii au găsit în podul lui chiar şi un set de tacâmuri, bibelouri, o chitară şi o ţintă de darts. Lucruri mici, dar a căror valoare cumulată nu era deloc de neglijat.

"Valoarea aproximativă a prejudiciului este de 150.000 lei", a declarat cms-şef Mircea Crişan, şeful Poliţiei din Alba Iulia.

Reţinut de poliţişti, bărbatul a recunoscut că mai vindea din lucruri prin târguri. Bărbatul a fost condamnat în 1999, la 10 ani de închisoare pentru tentativă de omor, dar a fost eliberat înainte de termen.

 


×
Subiecte în articol: hot pod
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close