Antena 3 CNN Actualitate Un ieşean a încercat să se sinucidă înghiţind 300 de pastile

Un ieşean a încercat să se sinucidă înghiţind 300 de pastile

Un ieşean a încercat să se sinucidă înghiţind 300 de pastile
Sursa foto: pastile
11 Apr 2010   •   15:12

Un bărbat în vârstă de 60 de ani se află internat în stare gravă la Spitalul de Urgenţe din Iaşi, după ce a înghiţit aproape 300 de pastile, motivând că a recurs la acest gest pentru că cei doi fii ai săi îl vizitează rar, potrivit Mediafax.

Bărbatul, originar din municipiul Iaşi, a fost adus cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţe, după ce a încercat să se sinucidă, ingerând aproape 300 de pastile.

"Pacientul a ajuns la spital în stare de comă de gradul doi. A beneficiat de măsurile de urgenţă, iar în prezent este internat la secţia ATI-Toxicologie. Gestul suicidar a fost declanşat de singurătate, cei doi fii ajungând rar să-l viziteze", a declarat medicul Tudor Ciuhodaru, şeful UPU din cadrul Spitalului de Urgenţe din Iaşi.

Conform lui Ciuhodaru, prognosticul în acest caz este extrem de rezervat, fiind cea mai severă intoxicaţie medicamentoasă din acest an.

Medicul ieşean a mai spus că, în ultimele 24 de ore, la Spitalul de Urgenţe din municipiu au ajuns alte cinci persoane care au încercat să se sinucidă prin ingerarea de medicamente. Aceştia sunt în afara oricărui pericol.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: medicamente spital intoxicatie medic
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close