Antena 3 CNN Actualitate Un ieşean şi-a înjunghiat vecinul din răzbunare pentru un bulgăre de zăpadă

Un ieşean şi-a înjunghiat vecinul din răzbunare pentru un bulgăre de zăpadă

Un ieşean şi-a înjunghiat vecinul din răzbunare pentru un bulgăre de zăpadă
28 Dec 2010   •   20:51

Un bulgăre a transformat un ieşean într-un monstru pentru vecinii săi din bloc. Cu un cuţit în mână, bărbatul a căutat din uşă în uşă un copil care l-ar fi lovit cu bulgărele de zăpadă. A vrut să atace o femeie şi, pentru că un vecin i-a luat apărarea, cuţitarul l-a înjunghiat în piept.

Omul era parcă de neoprit. Aseară a terorizat toţi locatarii. Îl auzeau cum striga prin bloc după un copil, care l-ar fi lovit cu un bulgăre. Bărbatul a luat un cuţit şi, furios la culme, a ameninţat fiecare persoană care i-a ieşit în cale.

La un moment dat, a încercat să lovească o femeie. Bărbatul care i-a sărit în ajutorul acesteia a ajuns la spital înjunghiat în piept.

Poliţiştii i-au întocmit deja fugarului dosar penal pentru tentativă de omor. Mai rămâne să îl găsească. L-au căutat la adresele rudelor, dar până acum nici urmă de el. Oriunde va sta ascuns, poliţiştii îi asigură pe locatari că îl vor găsi.

Oamenii sunt cam speriaţi şi stau închişi în case de cum se lasă întunericul, de teamă ca bărbatul să nu-i atace din nou. 17 ani a stat la închisoare pentru că şi-a ucis tatăl. Acum poate primi alţi 15 ani, pentru că i-a pus vecinului său viaţa în pericol. Victima a suferit aseară o operaţie la plămâni, iar acum se simte mai bine.

 

×
Subiecte în articol: injunghiat vecin Iași zapada copil
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close