Antena 3 CNN Actualitate Un ieşean şi un băcăuan, la spital după ce au fost muşcaţi de mistreţi

Un ieşean şi un băcăuan, la spital după ce au fost muşcaţi de mistreţi

Un ieşean şi un băcăuan, la spital după ce au fost muşcaţi de mistreţi
Sursa foto: Foto: picsdigger.com
de S.T.    |    02 Mar 2012   •   18:11

Doi bărbaţi, unul din Iaşi, altul din Bacău, au fost muşcaţi de mistreţi şi au ajuns la spital. Animalele s-au apropiat de casele oamenilor în căutare de hrană.

Ieşeanul, în vârstă de 54 de an, făcuse curat la animalele din curte şi s-a dus ca să de depoziteze gunoiul în spatele casei. Acolo a fost atacat de mistreţ. Norocul bărbatul a fost o furcă cu care l-a speriat, iar mistreţul a fugit. Nu înainte de a-l muşca de picior. Ginerele şi nepotul victimei l-au dus imediat la spital, unde i s-a pus diagnosticul de plagă deschisă la nivelul genunchiului cu fractură de rotulă.

"Pacientul a fost internat în clinica de ortopedie a spitalului Sf. Spiridon şi va necesita intervenţie chirurgicală", a declarat Diana Cimpoesu, purtătorul de cuvânt al Spitalului "Sf. Spiridon" din Iaşi.

Şi la Bacău un bărbat de 43 de ani a trecut prin aceeaşi situaţie. Omul s-a ales cu răni pe mâini şi pe corp şi a ajuns la spitalul de urgenţă. Ambii bărbaţi vor mai avea nevoie de câteva zile de spitalizare sub atenta supraveghere a medicilor.

Vânătorii spun că porcii mistreţi nu sunt agresivi, dar înfometarea îi face să atace oamenii.




×
Subiecte în articol: porc mistret spital
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close