Antena 3 CNN Actualitate Un impostor strânge bani în numele Norei, fetiţa ajutată de Antena 3 în campania "Împreună suntem şi mai buni"

Un impostor strânge bani în numele Norei, fetiţa ajutată de Antena 3 în campania "Împreună suntem şi mai buni"

Un impostor strânge bani în numele Norei, fetiţa ajutată de Antena 3 în campania "Împreună suntem şi mai buni"
Sursa foto: Foto captura Antena 3
31 Dec 2013   •   13:52

Un bărbat care se recomandă drept bunicul Norei Nagyi, fetiţa de 3 ani din Cluj care suferă de paralizie cerebrală spastică şi al cărei caz a fost prezentat la Antena 3 în campania "Impreună suntem şi mai buni", cere bani în numele familiei.

Andrea Nagyi, mama fetiţei, dă asigurări însă că bărbatul, care dă şi chitanţă celor care donează, este un impostor.

Nora a fost diagnosticată cu paralizie cerebrală, astfel că singura şansă la o viaţă normală constă într-o intervenţie chirurgicală în Statele Unite ale Americii. I-ar putea salva viaţa, dar costă peste 60.000 de dolari, bani pe care familia nu-i are, iar statul român nu face nimic altceva decât să spulbere speranţele părinţilor că-şi vor mai recupera vreodată copilul.

Cazul Norei Nagyi, care a fost prezentat la Antena 3 în campania "Împreună suntem şi mai buni", l-a impresionat pe Gigi Becali. Patronul Stelei i-a oferit Norei o sumă importanta de bani, însă fetiţa are nevoie în continuare de ajutor pentru a face primii paşi fără ajutorul părinţilor.

Este important de subliniat că o puteţi ajuta pe Nora Nagyi donând bani DOAR în conturile Fundaţiei Mereu Aproape, cu precizarea că banii sunt pentru Nora.

×
Subiecte în articol: nora impreuna suntem si mai buni Antena 3
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close