Antena 3 CNN Actualitate Un incendiu de vegetaţie, la un pas de a distruge gara din Baia Mare

Un incendiu de vegetaţie, la un pas de a distruge gara din Baia Mare

Un incendiu de vegetaţie, la un pas de a distruge gara din Baia Mare
Sursa foto: Foto: fire.uni-freiburg.de
27 Apr 2011   •   13:57

Doi bătrâni din judeţul Cluj au fost la un pas să moară asfixiaţi în propria casă după ce aceasta a luat foc. Pompierii spun că, cel mai probabil, focul a izbucnit de la o sobă cu lemne. Un alt incendiu, de vegetaţie, de această dată, a fost la un pas să cuprindă şi gara din Baia Mare.

Un bărbat de 70 de ani dintr-o comună clujeană a vrut să facă focul în casă, dar la câteva secunde după ce a pus lemnele în sobă, s-a auzit o bubuitură. Vecinii au sunat la 112 şi le-au sărit în ajutor celor doi bătrâni, soţ şi soţie care locuiau în casa respectivă.

Aceştia au scăpat nevătămaţi, dar s-au intoxicat cu monoxid de carbon şi au primit îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD. Focul a mistuit acoperisul locuinţei lor şi o anexă.

Un alt incendiu a ameninţat azi noapte gara din Baia Mare. Vegetaţia uscată din apropiere a luat foc, iar flăcările au fost la un pas de a cuprinde vagoanele garate.

Poliţiştii feroviari au chemat pompierii la timp şi traficul feroviar nu a fost afectat. Pompierii nu ştiu de la ce a izbucnit incendiul, dar cred că ar putea fi vorba de o ţigară aruncată la întâmplare.

×
Subiecte în articol: incendiu Baia Mare Cluj batrani gara
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close