Antena 3 CNN Actualitate Un interlop a fost împuşcat mortal şi alte trei persoane rănite, în urma unui scandal de la Bărbuleşti

Un interlop a fost împuşcat mortal şi alte trei persoane rănite, în urma unui scandal de la Bărbuleşti

Un interlop a fost împuşcat mortal şi alte trei persoane rănite, în urma unui scandal de la Bărbuleşti
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    02 Ian 2012   •   07:14

Un interlop a fost împuşcat mortal la Bărbuleşti, în apropiere de Urziceni, duminică seară, după ce două clanuri rivale şi-au reglat conturile în stil mafiot. În urma incidentului, o femeie a fost târâtă cu o maşină, iar alte două persoane au ajuns la spital cu răni grave.

Bărbatul a fost împuşcat cu o puşcă de vânătoare. El a fost dus la spitalul din Urziceni, însă a murit înainte ca medicii să poată face ceva. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, avea nouă copii.

Unul dintre vecinii bărbatului mort a fost şi el împuşcat de rivali în ambele picioare şi a fost transferat la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

"Am primit de la Spitalul Urziceni un tânăr de 22 de ani, cu plăgi împuşcate la nivelul membrelor inferioare şi plăgi tăiate la nivelul scalpului şi mâinii drepte. Pacientul a fost stabil hemodinamic pe tot parcursul şederii sale în UPU", a declarat Andreea Mitescu, medic de la Unitatea de Primiri Urgenţe SMURD.

Mai multe persoane implicate în încăierarea de la Bărbuleşti au fost duse la audieri. Poliţiştii şi jandarmii au organizat şi filtre în Ialomiţa şi Prahova, pentru a prinde mai mulţi scandalagii care au fugit din localitate.

"Am stabilit echipe care să caute suspecţii, să caute martorii, eventualele victime care nu s-au prezentat la spital. Toate aceste persoane vor fi audiate şi cercetate. Nu este nimeni reţinut", a declarat Viorel Ştefu, şef la IPJ Ialomiţa.

Scandalul dintre cele două clanuri a pornit, se pare, din cauza copiiilor. Aceştia s-au certat, iar părinţii au intervenit. În loc să-i despartă, au scos puştile şi săbiile. Comuna Bărbuleşti este cunoscută pentru scandalurile între clanurile de romi. Numai anul trecut, au avut loc cel puţin zece conflicte între clanuri.

 



×
Subiecte în articol: interlop impuscat mortal scandal raniti spital
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close