Antena 3 CNN Actualitate Un interlop din Constanţa, live pe Facebook în timp ce se droga pe manele cu tovarășii

Un interlop din Constanţa, live pe Facebook în timp ce se droga pe manele cu tovarășii

Un interlop din Constanţa a transmis live pe Facebook cum se droghează pe ritm de manele alături de tovarășii săi. Evident, imaginile au devenit virale pe internet și le-au stârnit și polițiștilor interesul.

Un interlop din Constanţa, live pe Facebook în timp ce se droga pe manele cu tovarășii
de Gabriel Dano    |    23 Iul 2021   •   17:37

“Drogați în direct pe Facebook! Indivizi din Piața Chiliei au făcut live când se droghează! Droguri, băutură și manele! Un cunoscut interlop din Piața Chiliei a transmis în direct pe Facebook cum se drogau prietenii de pahar. Live-ul a fost făcut noaptea trecută la o petrecere”, scrie Europa Press RO.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ghinionul petrecăreților a fost că după ce unul dintre invitaţi a făcut un live pe Facebook de la petrecere, a uitat telefonul deschis pe masă. Crezând că nu vede nimeni, ceilalţi paticipanţi au dat frâu liber distracției.

Imaginile au ajuns și la poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța (BCCO), care s-au sesizat din oficiu și au început cercetările pentru stabilirea situației de fapt, identificarea persoanelor participante și luarea măsurilor legale care se impun.

×
Subiecte în articol: droguri
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close