Antena 3 CNN Actualitate Un italian descoperă România. Şi nu în sensul bun

Un italian descoperă România. Şi nu în sensul bun

Un italian descoperă România. Şi nu în sensul bun
12 Aug 2015   •   20:42

Abia venit în ţara noastră, un italian a fost internat într-un spital de stat. Iar aici, a învăţat cel mai bine cum stau lucrurile.

Sfântul ciubuc nu ţine cont de naţie. A învaţat-o pe propria piele italianul Adolfo Ronconi. Lecţia de supravieţuire a primit-o pe patul unui spital de stat românesc. Cum s-a conformat tradiţiilor româneşti, beneficiile au început să curgă.

Dincolo de şpaga din spitale, a mai învaţat şi că ospitalitatea românească este o lozincă. Cel puţin, în sistemul medical de la noi. A venit în România să îşi viziteze fiica. Aceasta a avut grijă şi de el, dar şi de personalul medical.

Batrânul a dat banii, însa acum cere socoteala. Şefii spitalului au primit reclamaţia şi susţin că acuzaţiile sunt nefondate. Pacientului nu i s-au solicitat şi nici nu a oferit foloase necuvenite personalului medical. De asemenea, reprezentanţii Spitalului cred că, la început, au existat dificultăţi de comunicare, din cauza limbii vorbite de pacient. Însă, Adolfo nu se mulţumeşte doar cu o mică anchetă. Şocat de ce i s-a întâmplat, ar vrea ca sistemul să se schimbe, în primul rând pentru români.

Sursa: Observator.tv

×
Subiecte în articol: sistem sanitar spaga spital
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close