Antena 3 CNN Actualitate Un jaf plănuit ca-n filme a eşuat după ce hoţii au distrus un bancomat gol din Arad

Un jaf plănuit ca-n filme a eşuat după ce hoţii au distrus un bancomat gol din Arad

Un jaf plănuit ca-n filme a eşuat după ce hoţii au distrus un bancomat gol din Arad
01 Mai 2019   •   12:13

Un jaf plănuit ca-n filme a eşuat după ce hoţii au distrus un bancomat gol din Arad. Aceştia au pus explozibil şi au distrus o parte a clădirii în care se afla bancomatul. Apoi s-au făcut nevăzuţi fără niciun leu, iar asta pentru că bancomatul nu era încă alimentat. Este a doua oară când este folosită această metodă de acţiune, dar hoţii originali sunt deja după gratii.

Atacul s-a produs cu puţin timp înainte de ora 4 dimineaţa. Hoţii au aşteptat ca agenţii de pază să plece, au întors camerele de supraveghere şi au trecut la acţiune. 

Explozia devasatatoare a fost provocată, cel mai probabil, de o cantitate mare de gaz. Suflul a spulberat vitrina băncii, iar bucăţi de geam au zburat la câţiva metri distanţă. 

Spre dezamăgirea hoţilor, în bancomat nu se aflau bani. Poliţiştii au ridicat probe de la faţa locului, însă deocamdată, nu au suspecţi. 

În urmă cu doar câteva luni, un bancomat din Arad a fost aruncat în aer într-un mod similar. Atunci, jaful a produs pagube de 100 de mii de euro, iar vinovaţii au ajuns după gratii. 

×
Subiecte în articol: bancomat Arad hoti explozibil
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close