Antena 3 CNN Actualitate Un jucător NBA, blocat pe Aeroportul Otopeni pentru că are pașaportul anulat. Ce spune despre președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan

Un jucător NBA, blocat pe Aeroportul Otopeni pentru că are pașaportul anulat. Ce spune despre președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan

Un jucător NBA, blocat pe Aeroportul Otopeni pentru că are pașaportul anulat. Ce spune despre președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan
Sursa foto: sursa foto: Twitter
20 Mai 2017   •   17:12

Enes Kanter, jucatorul din NBA sosit in Romania pentru o serie de activitati sociale si sportive, se afla blocat pe Aeroportul Otopeni si nu este lasat sa intre in tara pe motiv de anulare a pasaportului de catre autoritatile turce.

Baschetbalistul turc Enes Kanter a fost depistat, la controlul vamal de pe aeroportul Otopeni, că deţinea un paşaport anulat de statul emitent, Turcia, şi nu i s-a permis accesul în ţară, au anunţat sâmbătă, pentru AGERPRES, reprezentanţi ai Poliţiei de Frontieră.

"A venit la 13,20 pe Aeroportul Otopeni, cu o cursă care a făcut escală la Frankfurt şi, la controlul de frontieră, poliţistul de frontieră a constatat că paşaportul nu era valid, fiind anulat de statul emitent. El este cetăţean turc. A venit din SUA, a făcut escală la Frankfurt, unde nu e verificat actul, şi, când a sosit în România, poliţistul de frontieră a constatat că avea anulat documentul. Singura condiţie de a trece frontiera e să ai un document de călătorie valid. Nu i s-a permis intrarea în România şi se va întoarce de unde a venit", au precizat sursele citate.

Jucătorul turc activează la Oklahoma City Thunder pe poziţia de pivot (2,11 m). Acesta a absolvit studiile universitare în Statele Unite, la Kentucky University şi este al nouălea jucător turc care evoluează în NBA.

Jucatorul a postat pe Twitter o filmare in care spune ca este tinut de doi politisti romani de frontiera pe aeroport de cateva ore.

×
Subiecte în articol: NBA
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close