Antena 3 CNN Actualitate Ipoteză bomba: „Lui Kovesi i se caută un post la ONU!”

Ipoteză bomba: „Lui Kovesi i se caută un post la ONU!”

Ipoteză bomba: „Lui Kovesi i se caută un post la ONU!”
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Mai 2017   •   16:06

Laura Codruța Kovesi urmează să fie înlăturată de la șefia DNA, este de părere jurnalistul evz.ro Mirel Curea, care a dezvăluit, într-o emisiune la Antena 3, că are informații potrivit cărora șefei DNA „i se caută un post la ONU”.

„Bruxelles-ul nu vrea să audă de doamna Kovesi și protectorii ei, americanii, Departamentul de Stat al SUA, îi caută un post la ONU. Asta vă pot spune cu aproximativă certitudine, pentru că nu se consultă cei de la Departamentul de stat al SUA cu mine, dar de la funcționarii de pe acolo eu așa am aflat. Plus că nu sunt singurul care a aflat lucrurul acesta. Am confruntat ceea ce am aflat eu cu ceea ce au aflat și alți oameni”, a declarat Mirel Curea.

Laura Codruța Kovesi este în centrul unui scandal imens după cele mai recente dezvăluiri făcute de Dan Andronic, cu privire la noaptea alegerilor din 2009, în turul doi al alegerilor prezidențiale, când înalți demnitari ai statului român, printre care George Maior, Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi, au mers acasă la Gabriel Oprea.

Andronic a susținut că Laura Kovesi și Coldea erau preocupați de câștigarea scrutinului de către Traian Băsescu și formau un fel de celulă de criză care avea un unic scop: Băsescu să câștige președinția!

×
Subiecte în articol: Dan Andronic Laura Codruta Kovesi
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close