Antena 3 CNN Actualitate Un jurnalist din România a sunat-o pe Elodia Ghinescu. Cine i-a răspuns la telefon: "Pe cuvânt, chiar a fost mobilul Elodiei?"

Un jurnalist din România a sunat-o pe Elodia Ghinescu. Cine i-a răspuns la telefon: "Pe cuvânt, chiar a fost mobilul Elodiei?"

Un jurnalist din România a sunat-o pe Elodia Ghinescu. Cine i-a răspuns la telefon: "Pe cuvânt, chiar a fost mobilul Elodiei?"
13 Aug 2015   •   18:12

Un jurnalist al publicației tabloide www.wowbiz.ro a apelat, joi, numărul de telefon al avocatei dispărute Elodia Ghinescu.

Potrivit unui articol apărut pe site-ul www.wowbiz.ro, numărul de telefon care a aparținut celebrei avocate și care a fost blocat temporar de compania de telefonie mobilă a fost reactivat și redistribuit. Astfel, la telefon a răspuns un bărbat, care nici măcar nu știa că a ajuns în posesia unui număr celebru.

"Pe cuvant, chiar a fost mobilul Elodiei? Chiar nu stiam! Eu am telefonul de curand, mi l-a dat tata pentru cateva zile, ca sunt cu treburi, in Ungaria! Nu stiu provenienta numarului", a declarat Gheorghe S. pentru www.wowbiz.ro.

Elodia Ghinescu a fost declarată moartă de autoritățile române în urmă cu patru ani, chiar dacă trupul neînsuflețit al avocatei nu a fost găsit nici până acum. Aceasta a dispărut în seara zilei de 29 august 2007, iar șotul ei, fostul polițist Cristian Cioacă, a fost principalul suspect. În urma unei controversate anchete, acesta a fost condamnat definitiv, anul trecut, la 15 ani și 8 luni de închisoare pentru uciderea soției lui.

×
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close