Antena 3 CNN Actualitate Un lider ALDE, critici dure la adresa Guvernului Grindeanu

Un lider ALDE, critici dure la adresa Guvernului Grindeanu

Un lider ALDE, critici dure la adresa Guvernului Grindeanu
Sursa foto: Foto: Gov.ro
23 Ian 2017   •   16:00

Guvernul Grindeanu a greşit că nu a pus în dezbatere publică proiectele de ordonanţă de urgenţă privind graţierea şi modificarea Codurilor penale, a declarat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, vicepreşedintele ALDE Octavian Marius Popa.

"Cred că Guvernul Grindeanu, şi o spun cu regret, a făcut nişte erori, dovedind lipsă de curaj. Cred că ar fi trebuit să afirme clar şi răspicat şi să pună în discuţie intenţia de a promova asemenea ordonanţe sau de a le trimite în Parlament pentru dezbatere. Cred că este necesară o discuţie foarte serioasă asupra situaţiei din penitenciare, a abuzurilor din aceste instituţii. România riscă să plătească 80 de milioane de euro la care se adaugă despăgubiri solicitate de deţinuţi care nu pot fi estimate, ori 80 de milioane de euro înseamnă pensia minimă pentru 900.000 de români", a afirmat vicepreşedintele ALDE la Tulcea.

El a susţinut că şi preşedintele României a greşit prin faptul că a participat la acţiunile de protest desfăşurate duminică la Bucureşti şi a subliniat necesitatea autorizării acestor manifestaţii.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close