Antena 3 CNN Actualitate Un medic din Dâmbovița ar fi agresat ruda unui pacient

Un medic din Dâmbovița ar fi agresat ruda unui pacient

Un medic din Dâmbovița ar fi agresat ruda unui pacient
19 Ian 2018   •   18:50

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa a demarat cercetări, după ce un medic de la Spitalul Pucioasa a fost acuzat că ar fi agresat ruda unui pacient, în mediul virtual fiind postată o înregistrare a incidentului. 

Din înregistrare rezultă că incidentul a avut loc pe holul spitalului, chiar la intrarea în cabinetul medicului, iar o persoană îl întreabă care este numele lui şi doctorul, revoltat că este filmat, agresează persoana respectivă. 

''Au fost depuse două plângeri la Poliţie, una din partea unei persoane care susţine că a fost agresată de medic, iar alta din partea cadrului medical care spune că a fost ameninţat. În urma sesizărilor, s-au deschis două dosare penale, unul pe numele medicului - pentru purtare abuzivă, iar celălalt, în urma plângerii depuse de doctor - pe numele celeilalte persoane implicate în incident, pentru ameninţare'', a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Alexandra Niculae. 

Conform sursei citate, incidentul a avut loc joi seara. Poliţia efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: agresiune Dambovita doctor medic
Parteneri
Horoscop 25 septembrie - 1 octombrie 2023, cu Mihai Voropchievici
x close