Antena 3 CNN Actualitate Un microbuz s-a ciocnit cu un TIR pe DN11. Cinci persoane au fost rănite

Un microbuz s-a ciocnit cu un TIR pe DN11. Cinci persoane au fost rănite

Un microbuz s-a ciocnit cu un TIR pe DN11. Cinci persoane au fost rănite
Sursa foto: Foto: INTACT Images
21 Apr 2012   •   10:27

Circulaţia pe DN11, între localităţile braşovene Lunca Câlnicului şi Hărman, blocată în urma accidentului soldat cu rănirea a cinci persoane şi în care au fost implicate un tir şi un microbuz în care se aflau 14 pasageri, a fost reluată după aproximativ două ore, transmite corespondentul MEDIAFAX.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, comisar şef Liviu Naghi, circulaţia pe DN11 a fost reluată pe ambele sensuri după ce a fost eliberat carosabilul.
   
Se apre că accidentul s-a produs după ce şoferul tir-ului a încercat să evite un miel care a apărut pe şosea, însă a intrat în spatele microbuzului care circula în faţa sa dinspre Lunca Câlnicului spre Braşov.
   
Şoferul vinovat, un tânăr de 22 de ani, din Covasna, a fost dus la spital pentru a i se preleva probe biologice pentru a se stabili dacă băuse înainte de a se urca la volan.
   
Cinci persoane au fost rănite, în urma unui accident produs, sâmbătă dimineaţă, pe DN11, între localităţile braşovene Hărman şi Lunca Câlnicului, după ce un tir a lovit un microbuz în care se aflau 14 pasageri.
   
În urma impactului, cinci persoane care se aflau pe locurile din spate ale microbuzului au fost rănite.
   
"Au fost rănite cinci persoane, patru femei şi un bărbat. Am intervenit cu un echipaj de descarcerare, deoarece bărbatul a rămas prins între fiarele maşinii, cu trei SMURD şi cu trei ambulanţe. Dintre cei cinci răniţi, o femeie, este în stare foarte gravă şi a fost chemat un elicopter pentru a fi transportată la spital", declara purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja.
   
Pasagera care se află în stare foarte gravă are 23 de ani. Ea a fost preluată de un elicopter SMURD de la Târgu Mureş.



×
Subiecte în articol: microbuz TIR raniti accident DN1 interventie
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close