Antena 3 CNN Actualitate Un moldovean furios a spulberat cu Touareg-ul mașina în care se aflau fosta soţie şi copilul lor, de Anul Nou. N-a avut milă nici de propriul lui copil!

Un moldovean furios a spulberat cu Touareg-ul mașina în care se aflau fosta soţie şi copilul lor, de Anul Nou. N-a avut milă nici de propriul lui copil!

O femeie și copilul ei de trei ai au ajuns la spital după ce automobilul cu care se deplasau a fost spulberat pe șosea de o mașină de teren de marca Volkswagen Touareg, la volanul căruia se afla fostul său soț.

Un moldovean furios a spulberat cu Touareg-ul mașina în care se aflau fosta soţie şi copilul lor, de Anul Nou. N-a avut milă nici de propriul lui copil!
Sursa foto: Foto: deschide.md
02 Ian 2020   •   09:38

Incidentul s-a petrecut pe 31 decembrie 2019, în jurul orei 18:47, pe şoseaua dintre Strășeni şi Chișinău. După accident, acesta a dat bir cu fugiții, însă a fost prins de oamenii legii la câțiva kilometri distanţă, scrie deschide.md.

Femeia, în vârstă de 37 de ani, urma să petreacă Revelionul la Chișinău, cu nașii de cununie, însă a ajuns la spital în stare gravă, cu o fractură a coloanei vertebrale, după ce mașina în care se afla a fost spulberată de un Touareg la volanul căruia se afla fostul soț al femeii, cu care se află în proces de divorț. La spital, cu diverse traumatisme, a ajuns și copilul celor doi.

"Cu două săptămâni în urmă au avut prima ședință de judecată în procesul de divorț prin care apartamentul cumpărat de ei împreună a rămas pe numele femeii, iar ea i-a dat acestuia 20 de mii de euro. În ultima perioadă a amenințat-o de mai multe ori, iar ieri a aflat că se duce la Chișinău cu nașul său și a urmărit-o, iar pe traseu a provocat accidentul intenționat", a declarat o rudă a celor doi.

Potrivit sursei citate, ”femeia și copilul au fost transportați la spitalul raional din Strășeni în stare gravă, iar ulterior au fost preluați de un echipaj AVIASAN și au fost aduși la Chișinău. Copilul a fost internat în secția reanimare de la Centrul Mamei și Copilului, iar pe ea au dus-o în secția de reanimare a Spitalului de urgență. Noaptea trecută  a fost supusă unei intervenții chirurgicale care a durat mai bine de 4 ore. Acum și-a revenit din comă, însă încă este sub supravegherea medicilor”.
 

×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close