Antena 3 CNN Actualitate Un motociclist a murit sâmbătă noapte, după ce a intrat într-o autospecială ISU care intervenea la un accident

Un motociclist a murit sâmbătă noapte, după ce a intrat într-o autospecială ISU care intervenea la un accident

Un motociclist a murit sâmbătă noapte, după ce a intrat într-o autospecială ISU care intervenea la un accident
Sursa foto: Foto: INTACT Images
05 Aug 2012   •   13:47

Un motociclist şi-a pierdut viaţa, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea clujeană Căşeiu, după ce a intrat într-o autospecială de descarcerare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care intervenea la un accident rutier soldat cu trei răniţi.
   
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Anca Purdea, a declarat, duminică, pentru Mediafax, că autospeciala de descarcerare a intervenit la un accident rutier petrecut la Căşeiu, pe DN 1 C, după ce şoferul unui autoturism care circula dinspre Dej spre Baia Mare a pierdut control volanului, iar maşina a intrat într-un cap de pod. Accidentul s-a soldat cu rănirea a trei persoane, dintre care una grav.
   
Ulterior, un motociclist care circula pe acelaşi drum nu a oprit la semnalul poliţistului care asigura primul accident şi a intrat în autospeciala ISU, oprită pe marginea carosabilului. În urma impactului, motociclistul a murit, iar un pasager aflat pe motocicletă a fost rănit şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Cluj-Napoca.
   
Potrivit sursei citate, şi celelalte trei persoane rănite în primul accident au fost transportate la spital, iar traficul rutier în zonă a fost blocat timp de aproape două ore pe ambele sensuri.
   
Poliţiştii de la Serviciul Rutier aflaţi la primul accident au declarat că şoferul autoturismului care a intrat în capul de pod se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
   
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, Andrei Biriş, a declarat, la rândul său, pentru Mediafax, că autospeciala de descarcerare staţionată pe marginea drumului avea toate semnalele luminoase de avertizare pornite.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close